ramy magd
عدد المساهمات : 272 السٌّمعَة : 0 تاريخ التسجيل : 16/04/2010 العمر : 36
| موضوع: كنافة بلورية الأربعاء أبريل 21, 2010 12:38 am | |
| كنافة بلورية
½ كيلو كنافة – 150 ج سمنة – 250 ج فستق – 150 ج شيرة (قطر – عسل) تقيل الطريقة نضع السمن السايح على الكنافة المفرومة (او المقطعه) ثم افرد طبقة كنافة خفيفة جدا جدا فى الصينية واكبسها كويس قوى اضع يا دوب معلقة شيرة على الفستق واخلطه كويس علشان يتماسك ثم اضع الفستق فى الصينية على الكنافة واضغط علية بطبق كويس قوى قوى علشان يتكبس كويس واضع عليها شوية شيرة بسيطة ثم اضع طبقة تانية خفيفة جدا جدا من الكنافة واكبسها كويس ادخل الصينية الفرن حوالى نص ساعه على درجة 190 درجة وبعد ماتطلع من الفرن نسقيها بطبقة خفيفة من الشيرة واقلبها واقطعها قطع صغيرة مستطيلة وبالهنا والشفا | |
|