ramy magd
عدد المساهمات : 272 السٌّمعَة : 0 تاريخ التسجيل : 16/04/2010 العمر : 36
| موضوع: كنافة قرع عسلى بالبشاميل الأربعاء أبريل 21, 2010 12:37 am | |
| كنافة قرع عسلى بالبشاميل
200 ج قرع عسلى – 200 ج سكر – قرفة – زبيب – مكسرات - كنافة
بشاميل ( 100 ج سكر – 100 ج زبدة – 100 ج دقيق – 100 ج حليب) كنافة مفرومة خالص خالص خالص نضع عليها سمنة وسكر بودرة
الطريقة اضع الكنافه فى قالب التارت ( بتاع البيتسا)وابططها كويس بأيدى وكمان الجوانب اضع قرع العسلى على الكنافه فى القالب واكبسه كويس قوى
ثم اضع البشاميل على الوش وادخله الفرن وبالهنا والشفا طريقة القرع العسلى / اقطعه مكعبات واضعه فى حلة على النار مع السكر لحد مايستوى تماما وينزل مايته ثم اصفيه خالص من الماء واضع علية المكسرات والقرفة طريقة عمل البشاميل/ لما الذبدة تسيح على النار اضع الدقيق واقلبهم ليندمجوا ثم اضع الحليب مع التقليب كويس ولحد ما يتخن
ملحوظه
الشيف دايما لما بيجى يفرك الكنافة بعد ما بيقطعها بيضع على 1/2 كيلو الكنافة كوب سمنة + كوب سكر بودرة وبيفرك بيهم الكنافة كويس قوى | |
|