ramy magd
عدد المساهمات : 272 السٌّمعَة : 0 تاريخ التسجيل : 16/04/2010 العمر : 36
| موضوع: كنافة تركى الأربعاء أبريل 21, 2010 12:35 am | |
| كنافة تركى
كنافة محمرة – قشطة – عسل نحل (ابيض) – كاجو وبندق ولوز الطريقة زى ماشرحتلكم قبل كدة حنعمل ديسك كنافة وبعدين نكسره ونفرمه ناعم ثم نضع عليه حوالى 3 معالق كبيرة عسل ابيض ونقلبهم علشان الكنافة تمسك
فى بعض نجهز الفورمة او الصينية ونضع فى القاع المكسرات (ونكون محمصينها ) تفرش المكسرات فى قاع الصينية ونحاول منخليش فراغات بين المكسرات ثم نضع عليها الكنافة ونفردها كويس بأيدنا ونكبسها ونضغط عليها كويس قوى ثم نضع على الوش دبسك القشطة ونبطط بأيدنا كويس عليه ثم ندخله الفريزر علشان يجمد ولما نخرجها للتقديم نقلبها على الطبق ونسكب عليها عسل ابيض حتكون شكلها النهائى الكريمة تحت وفوقها الكنافة وفوقها المكسرات وبالهنا والشفا | |
|