منتدي رامي مجد ترحب بالساده الزائرين واهلا وسهلا ومرحبا بكم في منتديshababnt.gid3an.com



 
الرئيسيةمكتبة الصورس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول
الاخبار العالميه
الجزيرة:
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
احصائيات
هذا المنتدى يتوفر على 9 عُضو.
آخر عُضو مُسجل هو hamoudex-94 فمرحباً به.

أعضاؤنا قدموا 366 مساهمة في هذا المنتدى في 353 موضوع
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 1 عُضو حالياً في هذا المنتدى :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 1 زائر

لا أحد

أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 5 بتاريخ الأربعاء أبريل 06, 2011 2:01 am
دخول
اسم العضو:
كلمة السر:
ادخلني بشكل آلي عند زيارتي مرة اخرى: 
:: لقد نسيت كلمة السر
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
ramy magd - 272
 
man - 67
 
shark - 28
 
HaRd TiMeS - 1
 
تسجيل صفحاتك المفضلة في مواقع خارجية
تسجيل صفحاتك المفضلة في مواقع خارجية delicious  تسجيل صفحاتك المفضلة في مواقع خارجية reddit  تسجيل صفحاتك المفضلة في مواقع خارجية stumbleupon  تسجيل صفحاتك المفضلة في مواقع خارجية slashdot  تسجيل صفحاتك المفضلة في مواقع خارجية yahoo  تسجيل صفحاتك المفضلة في مواقع خارجية google  تسجيل صفحاتك المفضلة في مواقع خارجية blogmarks  تسجيل صفحاتك المفضلة في مواقع خارجية live      

http://shababnt.gid3an.com

قم بحفض و مشاطرة الرابط على موقع حفض الصفحات
قاطعوا المنتجات الدنماركية

شاطر | 
 

 بسبوسة الشيف حسن مع الصور

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
ramy magd

avatar

عدد المساهمات : 272
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 16/04/2010
العمر : 30

مُساهمةموضوع: بسبوسة الشيف حسن مع الصور   الأربعاء أبريل 21, 2010 12:46 am

بسبوسة الشيف حسن
مع الصور . طريقة عمل بسبوسة الشيف حسن مع الصور.بسبوسة الشيف
حسن


المقادير


900جم سميد سايب مش اللي بيجي اكياس
للبسبوسه جاهز


450جم سكر
300جم ماء
125 جم شربات
تقيل
75جم جوز هند


2 م سمن بلدي او بقري معلب

كيس فانيلا




المقادير موضحة في
الصورة








وده
الميزان اللي استخدمته للي تحب تعرف









الخطوات كما في الصور
سهله جدا وهي خلط الكونات
كلها معا







وشوفوا
قوامها بعد التقليب بتكون زي المرمله








الصور
موضحه القوام












وطبعا
لكي حرية الاختيار بتركها ساده او اضافة لوز او بندق للوجه انا افضل البندق ودي
الصوره بعد اضافته








وتدخل فرن 160 درجه لمدة
نص ساعه



وده شكلها بعد ما طلعت من الفرن






وطبعا
بنسقيها بالشربات (القطر) وهو ساااااااااخن يعني الاتنين سخنين بهذا الشكل







وشوفوا
مستوى الشربات فوق البسبوسه او ارتفاعه وطبعا انا غطيتها وتركتها ليله



كامله لتتشرب القطر وعلى فكره لما بتبات بتكون اجمل في
الطعم







صوره
اخرى للتوضيح







ودي
صورتها بعد التقطيع طررريه ودايبه ولذيذه
اممممم













وده صور بتبين عملي لها
سابقا
















الشربات
او القطر



1كجم سكر+1كج او ليتر ماء +كيس فانيلا



يرفعوا على النار وبمجرد الغليان نعصر نصف ليمونه ونتركه يغلي




الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
بسبوسة الشيف حسن مع الصور
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: منتديات المطبخ والتغذيه :: الشيف حسن-
انتقل الى: