منتدي رامي مجد ترحب بالساده الزائرين واهلا وسهلا ومرحبا بكم في منتديshababnt.gid3an.com



 
الرئيسيةمكتبة الصورس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول
الاخبار العالميه
الجزيرة:
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
احصائيات
هذا المنتدى يتوفر على 9 عُضو.
آخر عُضو مُسجل هو hamoudex-94 فمرحباً به.

أعضاؤنا قدموا 366 مساهمة في هذا المنتدى في 353 موضوع
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 1 عُضو حالياً في هذا المنتدى :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 1 زائر

لا أحد

أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 5 بتاريخ الأربعاء أبريل 06, 2011 2:01 am
دخول
اسم العضو:
كلمة السر:
ادخلني بشكل آلي عند زيارتي مرة اخرى: 
:: لقد نسيت كلمة السر
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
ramy magd - 272
 
man - 67
 
shark - 28
 
HaRd TiMeS - 1
 
تسجيل صفحاتك المفضلة في مواقع خارجية
تسجيل صفحاتك المفضلة في مواقع خارجية delicious  تسجيل صفحاتك المفضلة في مواقع خارجية reddit  تسجيل صفحاتك المفضلة في مواقع خارجية stumbleupon  تسجيل صفحاتك المفضلة في مواقع خارجية slashdot  تسجيل صفحاتك المفضلة في مواقع خارجية yahoo  تسجيل صفحاتك المفضلة في مواقع خارجية google  تسجيل صفحاتك المفضلة في مواقع خارجية blogmarks  تسجيل صفحاتك المفضلة في مواقع خارجية live      

http://shababnt.gid3an.com

قم بحفض و مشاطرة الرابط على موقع حفض الصفحات
قاطعوا المنتجات الدنماركية

شاطر | 
 

 فراخ كنتاكى على طريقة الشيف اسامة *من مطبخى بالصوووور

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
ramy magd

avatar

عدد المساهمات : 272
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 16/04/2010
العمر : 30

مُساهمةموضوع: فراخ كنتاكى على طريقة الشيف اسامة *من مطبخى بالصوووور   الثلاثاء أبريل 20, 2010 3:34 pm

فراخ كنتاكى على طريقة الشيف اسامة *من مطبخى بالصوووور **



بوووووووون سوار على اجمل حبايب فى الدنيا
وحشتووووووووونى
انا هدخل فى الموضوع على طووووووووووول
اخيرا اتشجعت وعملت فراخ كنتاكى من غير سلق

ومخوفتش من عدم السوا وهتشوفوا
لية

ودى طريقة الشيف اسامة مع
شوية اضافات منى

دلوقتى ندخل فى
المفيد


اولا\ هنتبل الفراخ

لبن رايب 0ملح0فلفل اسود0جنزبيل
0شطة 0بصل مفروم

توم مفروم او
بودرة حسب الرغبة

ونسيبهم فى
التتبيلة اطول فترة ممكنة


ثانيا\ هنحضر الاتى

دقيق ابيض -دقيق ذرة او اصفر -كيس
سبايسى بخلطة الفرايد تشيكن

ممكن
عادى وممكن حااااااااااار وبتبقى اروع


ثالثا
نطلع الفراخ من التتبيلة ونحطها فى الدقيق
وتهز الفراخ تنزل الدقيق الزايد بس خلى بالك

وغطيها كويس اوى


بعدين حطيها فى الفريزر شوية
وبعدين تقلى فى زيت غزير وسخن جدااااااااا زى ما احنا
عارفين

يادوب تاخد اللون الدهبى
وبعديييييييييييييين


نطلعها فى صينية
وندخلها فرن متوسط الحرارة تكمل سواها

وبالف هنا وشفا احلى كنتاكى بيتى

ومتنسووووووووووش تدعولى بتيسير الحال
وان ربنا يفك كربنا ان شاء الله

وطبعا طبعا الردود والتقييم اجباااااااااارى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
فراخ كنتاكى على طريقة الشيف اسامة *من مطبخى بالصوووور
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: منتديات المطبخ والتغذيه :: الشيف اسامه السيد اطيب-
انتقل الى: